Juhlat ja tapahtumat Kehruuhuoneella

Kehruuhuoneella voit järjestää inspiroivan kokouksen, upeat juhlat, unohtumattomat illalliset ja kauneimmat perhejuhlat. Tilat sopivat hyvin myös yritysten koulutustilaisuuksiin ja seminaareihin. Huolehdimme tarvittaessa tilaisuuden suunnittelusta toteutukseen saakka.

Täytä tarjouspyyntölomake

Kysy lisää: myynti@kehruuhuone.fi

KEHRUUHUONEEN TILAT

Kehruusali

50–270 henkilöä
Kehruusali on kaunis ja valoisa tila, joka sopii suurempien konserttien, 
juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

TUTUSTU

Agatha

5–40 henkilöä
Kudontamestari Agathan kabinetista avautuu kaunis näkymä Saimaalle!

TUTUSTU

Katariina

5–30 henkilöä
Tunnelmallisen Katariina-kabinetin ikkunoista siintää Saimaa ja linnoituksen vehreä puistoalue.

TUTUSTU

 

PALVELUT

RAVINTOLAPALVELUT

Kehruuhuoneen ravintola palvelee asiakkaitaan koko sydämellään. Keittiö valmistaa tilauksesta Kehruuhuoneella järjestettäviin tilaisuuksiin suolaisia ja makeita herkkuja sekä buffet- ja pöytiintarjoiltuja menuita. Erilaiset toiveet ja erityisruokavaliot huomioidaan, samoin lapset. Karjalaiseen tapaan ruokaa on paljon, eikä se varmasti lopu kesken! Kehruuhuoneen ravintolassa on A-oikeudet.

ÄÄNENTOISTO

Kehruuhuoneella on käytettävissä kiinteä äänentoistojärjestelmä, joka soveltuu taustamusiikin soittamiseen sekä kevyeen puhekäyttöön. Suurempien tapahtumien tekniikasta vastaa Gaia Music, jonka kautta jokaiseen tapahtumaan järjestyy oikea laitteisto sekä henkilökunta huolehtimaan tilaisuuden teknisestä toteutuksesta.

 

AV-TEKNIIKKA

Kehruuhuoneen AV-tekniikka on viimeisintä tekniikkaa. Jokaisessa vuokrattavassa tilassa on asiakkaidemme käytössä oleva langaton verkkoyhteys. Katso tarkemmat AV-tekniset tiedot tilojen esittelyistä.