Linnoitus Live: SuomiLOVE

Tapahtumapaikka: 
Lappeenrannan Kesäteatteri
Päivämäärä: 
21.8.2021 klo 19:00 - klo 22:30

Linnotus Live: SuomiLOVE -konsertti siirtyy

Uusi konsertti päivämäärä on lauantaina 21.8.2021

 

Lauantaille 22.8.2020 suunniteltu Linnoitus Live: SuomiLOVE-konsertti siirtyy Aluehallintoviraston (AVI) viimeisimpien ohjeistuksien mukaan.

 

Haluamme tarjota konsertin mahdollisimman suurelle katsojamäärälle, rakkaudentäyteisenä. Vastoin odotuksiamme ja ennusteita, tämä ei ole mahdollista AVIn viimeisimpien ohjeistuksien mukaan elokuussa 2020. Olemme päättäneet yhteistyössä SuomiLOVE-bändin kanssa siirtää konsertin kesälle 2021. Uusi konserttipäivä on 21.8.2021.

 

21.8.2020 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan 21.8.2021 konserttiin.

 

Lipun voi myös palauttaa osoitteessa:

https://web.lippu.fi/palautus

 

Palautuksen voi tehdä 31.8.2020 saakka.

 

Tapahtuman järjestäjä ja SuomiLOVE-kokoonpano pahoittelee tapahtunutta.

Nähdäänhän kesällä 2021 rakkaudentäyteisessä illallassa!

____

 

 

Huippusuosittu SuomiLOVE valloittaa Lappeenrannan lauantaina 21.8.2021. Rakkaudentäyteisessä konsertissa osa paikallaolijoista pääsee rakkaimpiensa yllättämiksi. 

Suurien tunteiden SuomiLOVE koskettaa tarinoillaan ja taidokkailla musiikkielämyksillä. SuomiLOVE on rakkauden ja ystävyyden lähettiläs, joka välittää tarinoita elämästä. Kaikki kappaleet liittyvät tarinoiden myötä rakkauteen ja välittämiseen.
 

Tämä SuomiLOVE-konsertti on ainutkertainen: konserttia ei taltioida. Konsertissa on väliaika.

Ako Kiisken johtaman LOVEbandin solisteina tässä konsertissa ovat Osmo Ikonen ja Hanna Pakarinen. Koe rakastetun SuomiLOVEn yllätyksellinen konsertti!

Konserttiin myydäin rajoitettu määrä lippuja, Lappeenrannan kesäteatterin katettu ja kuitenkin ilmava katsomo mahdollistaa turvallisen konserttiillan vehreiden Vallien kupeessa. Katsomossa on anniskeluoikeudet.

Tapahtuma on K-18.

 

Liput myynnissä lippu.fissä