Häät Kehruuhuoneella

 

Lämpimästi tervetuloa viettämään elämänne suurinta juhlaa Kehruuhuoneelle!

Olemme valmiina hääjuhlaanne varten, ja teemme parhaamme, että päivästänne tulee ikimuistoinen.

Käytettävissänne on upea, 200-paikkainen Kehruusali tai joku pienemmistä kabineteistamme. Keittiömme huolehtii, että ruoka on hyvää ja sitä on karjalaisen tavan mukaan riittävästi. Ystävällinen ja erittäin palvelualtis henkilökuntamme huolehtii kaikkien vieraiden viihtymisestä ja tarjoilun toimivuudesta.

HÄIDEN JÄRJESTÄMINEN KEHRUUHUONEELLA

Yhteydenotto myynti@kehruuhuone.fi 

Tapaaminen Kehruuhuoneella, jossa katsotaan tilat ja sovitaan alustavasti tilaisuuden väkimäärästä, tarjoiluista ja muista tilaisuuteen liittyvistä asioista.

Tarjous Kehruuhuoneelta, joka on voimassa kaksi/neljä viikkoa. Tarvittavat muutokset / lisäykset. Kehruuhuoneella jokainen tarjous tehdään hääparikohtaisesti toiveiden ja henkilömäärän mukaan.

TILAISUUDEN KESTO

Tilaisuuden alkamisaika sekä päättymisaika sovitaan häävarausta tehdessä aina tapauskohtaisesti.
Juhlatila varataan hääjuhlaa varten koko juhlapäiväksi. Juhlatilassa ei juhlapäivänä järjestetä muita tilaisuuksia. 

TILAVUOKRA, KATTAUS JA KORISTELUT

Kehruuhuoneen hääkattaus katetaan kotimaisilla, valkoisilla posliiniastioilla ja teräksisillä kotimaisilla aterimilla. Alkumaljalasit, vesi- ja viinilasit kuuluvat myös kattaukseen. Kattaukseen kuuluvat halutessa myös kauniit kynttilänjalat ja valkoiset, pitkät kynttilät.

Kehruuhuoneen henkilökunta huolehtii häätilaisuuteen sovittujen koristelujen paikalleen asettelusta kattamisen yhteydessä. Jos hääpari toimittaa tilaisuuteen omia koristeita, ne toimitetaan Kehruuhuoneelle tilaisuutta edellisenä päivänä. Jos joku hääparin läheisistä haluaa tulla tekemään koristelut, on tila valmiina koristelua varten Kehruuhuoneen kanssa sovittuna ajankohtana (edellisenä iltana tai viimeistään juhlapäivän aamuna).

Pöytäkukista ja muista koristeluista sovitaan aina erikseen. Pöytäkukat eivät sisälly hintaan, mutta halutessa ne voidaan hankkia häätilaisuuteen Kehruuhuoneen kautta.

Mahdollinen tilavuokra määräytyy tarvittavasta tilasta, tarjoiluista, henkilömäärästä ja mahdollisista lisäpalveluista. Kysy lisätietoja. 

Kehruusalin varusteet: esiintyslava, tunnelma- ja esiintymisvalaistus, AV-laitteisto, puheäänentoisto ja flyygeli. 

MENUT

Häätilaisuuden menu sovitaan tapauskohtaisesti. Valittavissa on  Kehruuhuoneen häämenu, mutta myös oma, hääparin itse valitsema häämenu annetuista vaihtoehdoista on mahdollinen.

Alle 12-vuotiaat lapset puoleen hintaan. Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

JUOMAT

Alkoholittomat juomat: vesi, maito ja menuun kuuluessa esim. kotikalja kuuluvat  menun hintaan. Muut juomat, kuten kivennäisvedet, limonadit ja alkoholijuomat tilataan erikseen. Kehruuhuoneella on tarjolla useita, eri hintaluokkaan kuuluvia, menuihin sopivia alkoholittomia ja alkoholillisia juomia, viinejä ja aveceja.

Kehruuhuoneen baari palvelee sovittaessa kaikkia häävieraita, ja se voidaan avata sovittuna aikana tilaisuuden kulkuun sopien.

ERITYISRUOKAVALIOT

Eritysruokavaliot huomioidaan siltä osin, kun niistä on ilmoitettu henkilömäärän vahvistusta tehdessä, eli viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

OMAT TUOMISET RUOKAPÖYTÄÄN

Omien ruokien / leivonnaisten tuominen häätilaisuuteen ei ole mahdollista. Poikkeuksena tästä ovat hääkarkit, tai erikseen sovittaessa esim. karkkibuffetin karkit tai morsiamen äidin tekemät pikkuleivät.

Kehruuhuoneen ravintolassa on täydet A-oikeudet, joten omien juomien tuominen hääjuhlaan tai niiden nauttiminen anniskelualueella ei Suomen lakien mukaan ole mahdollista eikä sallittua.

OHJELMA

Tilaisuudessa voidaan soittaa taustamusiikkina esim. hääparin toivemusiikkia parin omasta soittimisesta joka kytketään Kehruusalin äänentoistoon. Muusta taustamusiikista sovitaan erikseen.

Salissa on lava (max 6m x 4m), jota voi käyttää ohjelmassa hyväkseen. Saliin voidaan jättää tilaa myös tanssille.

Häätilaisuuden järjestäjä voi varata / tilata Kehruuhuoneen kautta myös seuraavat palvelut:

  • Seremoniamestari: huolehtii siitä,  että jokainen viihtyy, ja kaikki sujuu, niin kuin on sovittu, ja että aikataulu häätilaisuudessa pitää ja toimii. Seremoniamestari toimii yhteistyössä kaason ja bestamanin kanssa.
  • Esiintyjä / tanssiorkesteri: halutessanne tilaisuuteen elävää musiikkia, tanssiorkesterin tai bilebändin, voimme auttaa esiintyjän hankinnassa.
  • Ko. palveluista annetaan tarjous häätarjouksen yhteydessä.

HENKILÖMÄÄRÄN ILMOITUS 

Ennakkoilmoitus tilaisuuden henkilömäärästä annetaan varausta tehdessä. Lopullinen henkilömäärä vahvistetaan Kehruuhuoneelle kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

VARAUKSEN VAHVISTAMINEN JA MAKSAMINEN

Vahvistaessasi häävarauksen laskutamme 500€ varausmaksun. Summa hyvitetään loppulaskussa. Varausmaksua ei palauteta häiden peruuntuessa. 

Maksaessasi loppulaskun paikan päällä saat Bonusta S-Etukortilla. 

Mikäli haluat maksaa laskulla, ilmoitathan siitä 14 vrk ennen tilaisuutta. Huomioithan että tämä maksutapa ei kerrytä Bonusta. 

 

HOTELLIMAJOITUS KAUEMPAA TULEVILLE

Keskeinen sijaintimme Lappeenrannan Linnoituksessa varmistaa, että kaikille löytyy yösija kätevästi lähietäisyydeltä.

Varaa hääkiintiö vieraillesi Original Sokos Hotel Lappeesta sales.lappee@sok.fi / p. 010 762 1000

 

----------------------------------------------------------------------------

 

KEHRUUHUONEEN HÄÄMESSUT 

Kehruuhuoneella järjestetään tammikuun viimeisenä viikonloppuna häämessut. Juhlahumua, kakkuja, mekkoja, sormuksia, kukkia, musiikkia...
Kehruuhuone täytyy erilaisista paikallisista näytteilleasettajista! Messut ovat maksuttomat. Tervetuloa mukaan! 

Lappeenrannan häämessut Kehruuhuoneella su 26.1. Lue lisää!

(Näytteilleasettaja: varaathan paikkasi etukäteen pian!) 

TUNNELMIA VUODELTA 2017: